Μενού
imagine dragons-synaylia
Συναυλία Imagine Dragons
  • Α-
  • Α+

Κανονικά διεξάγεται μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού στο ΟΑΚΑ, αυτή των Imagine Dragons, στο πλαίσιο της περιοδείας «Mercury World Tour» παρά την κακοκαιρία Daniel και το μήνυμα του 112 στην Αττική.

Οι είσοδοι έχουν ανοίξει στο ΟΑΚΑ. Σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι παρευρισκόμενοι να κάθονται σε καρέκλες εν μέσω της δυνατής βροχής και να κρατούν ομπρέλες. Το συγκρότημα, παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν ακύρωσε ή ανάβαλλε την προγραμματισμένη του εμφάνιση.

Έντονες αντιδράσεις στα social media

Στα social media, μάλιστα, οι χρήστες είναι οργισμένοι, εξαπολύοντας επίθεση τόσο στο συγκρότημα όσο και στη διοργανώτρια αρχή, η οποία έδωσε το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

«Οι άνθρωποι βρίσκονται σε κίνδυνο», «πάνε μέσα έξω τον κόσμο στο κλειστό, τι τρέλα», «ίσως και να μην μετανιώνω που πήγα στους Imagine Dragons» ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η συναυλία δεν θα αναβληθεί. Τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Προς το παρόν υπάρχει αναστολή του ανοίγματος των πυλών. Όσοι βρίσκονται στον χώρο, θα μετακινηθούν προς το κλειστό του ΟΑΚΑ μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

Μάλιστα, η High Priority ανακοίνωσε –με νέα ανάρτησή της– ότι η συναυλία θα γίνει κανονικά και ότι οι Imagine Dragons βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παίξουν μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA