Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις με το τροχαίο στο Ηράκλειο, κατά το οποίο νταλίκα παρέσυρε πεζή, και οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού.
Υπενθυμίζεται ότι, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με κακώσεις στη λεκάνη και στο δεξί πόδι.
Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στο Ηράκλειο: 52χρονη παρασύρθηκε από νταλίκα - Σοβαρά τραυματισμένη
Σύμφωνα με το cretalive,gr, ο ακρωτηριασμός αποφασίστηκε αφού μετά το χειρουργείο διαπιστώθηκε πως δεν μπορούσε να σωθεί το δεξί της πόδι
Η 52χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένη και σε καταστολή.
Σύμφωνα με την Τροχαία Ηρακλείου, που σχηματίζει τη δικογραφία, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και χθες βράδυ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.
- Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν είδα ποτέ βιοποριστικά το τραγούδι, ξεχνούσα να πληρωθώ»
- Αυτός είναι ο πιο πολυσύχναστος προορισμός στον κόσμο: 118 τουρίστες ανά κάτοικο!
- Ίλια Μαλίνιν: Ο «θεός του τετραπλού» βγήκε 8ος στον τελικό - «Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»
- Όταν η Τζοβάνα Φραγκούλη δημιούργησε σκάνδαλο πριν τις εκλογές με το «Δικά μας παιδιά» της ΝΔ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.