Μενού
Νησίδα στον Παγασητικό
Προβλήματα στον Παγασητικό από την κακοκαιρία Daniel | Gegonota.news
  • Α-
  • Α+

Έξι –περίπου– μήνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία, τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα παραμένουν με τα μπάζα και τα φερτά υλικά να είναι αυτά που προκαλούν προβληματισμό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερίας» Λάρισας από τη Δευτέρα (8/4), φέρνει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από τον Παγασητικό Κόλπο, όπου φαίνεται να έχει σχηματιστεί μία «νησίδα» από τα μπάζα και τα φερτά υλικά της κακοκαιρίας Daniel.

Δημοσίευμα εφημερίδας
Δημοσίευμα εφημερίδας για νησίδα στον Παγασητικό | Εφημερίδα «Ελευθερία»

Στο ίδιο δημοσίευμα που φιλοξενεί η εφημερίδα για την κακοκαιρία Daniel, προτάσσονται μεταξύ άλλων οι προτάσεις καθηγητών για την αντιμετώπιση των φερτών υλικών και των μπάζων, τα οποία έφτασαν στη Μαγνησία από τις διπλές πλημμύρες.

Κακοκαιρία Daniel: Κάτω από το νερό 450.000 στρέμματα

Έξι μήνες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Θεσσαλία, αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι αντιμέτωποι με μία ολοκληρωτική καταστροφή, καταγγέλλοντας πως τα χωριά ερημώνουν από κατοίκους.

Σύμφωνα με το Open, η κακοκαιρία Daniel, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπνιξε 450.000 στρέμματα στη Θεσσαλία, με σχεδόν το 100% να ήταν καλλιεργίσιμη γη προκαλώντας τεράστια προβλήματα στους παραγωγούς.

Αγρότες μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό για την κακοκαιρία Daniel και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, αντικρίζοντας το μέγεθος της καταστροφής από τα καιρικά φαινόμενα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA