Με ένα βαρύ κατηγορητήριο οδηγούνται στον εισαγγελέα 64 άτομα, ανάμεσα τους ηγετικά στελέχη συνδέσμου οργανωμένων οπαδών, που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο στο Ρέντη.
«Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, ώστε να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Πολλοί από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Αλλά τώρα έχουν πρόβλημα, γιατί η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τις δεκάδες συλλήψεις.
Όπως είπε o κ. Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1, «γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί. Και το φοβερό είναι ότι, μετά τη δολοφονία, ακούγονται να λένε: "καταφέραμε τον στόχο μας, έχουμε νεκρό αστυνομικό"».
Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκτιμά ότι, «κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά για να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά με την επιθετικότητα να κάνουν μπραβιλίκια και διακίνηση ναρκωτικών».
Ερωτηθείς στο γιατί δεν κλείνουν αυτές οι υποθέσεις, απάντησε πως, «ίσως υπήρχε μια φοβία, στο να ξέρουμε ότι "δεν θα φτάσουμε εκεί". Οι επιχειρηματίες στηρίζουν κόμματα, οι επιχειρηματίες δεν έχουν σχέση με αυτό, κάποιοι παράγοντες εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές τους».
«Πρέπει να ξεφύγουμε ότι θα φτάσουμε σε πρόσωπα που είναι ψηλά, δεν θα φτάσουμε εκεί, είναι κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται», κατέληξε.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.