Μενού
Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.στην Καλλιθέα
Περιπολία αστυνομικών έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκαλεί η νέα και άγρια επίθεση, που δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) ένας 13χρονος –από τέσσερις ανηλίκους– στην Καλλιθέα, με το περιστατικό να σημειώνεται έξω από φροντιστήριο.

Στη δημοσιότητα, μάλιστα, ήρθαν και τα πρώτα λόγια του θύματος στους αστυνομικούς, όπου περιέγραψε πώς δέχθηκε την επίθεση. «Ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό, άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο, μου έσκισαν το πρόσωπο και άρχισαν να τρέχουν».

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο, όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο 16χρονος» είπε ο 13χρονος στην Καλλιθέα, περιγράφοντας το μόνο άτομο, που ήξερε, στην επίθεση.

«Μού ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω για να μιλήσουμε και δέχθηκα. Τότε, χωρίς λόγο μου λέει γιατί κρύβεσαι. Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε. Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου τηλέφωνο από την τσέπη του μπουφάν και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου μού τράβηξε το κινητό για να μου το πάρει. Τράβηξε το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω» τόνισε, παράλληλα, στην κατάθεσή του.

Καλλιθέα: Το χρονικό της επίθεσης

Ο 13χρονος, όπως αναφέρθηκε, δέχθηκε την επίθεση το απόγευμα της Παρασκευής από τέσσερις ανηλίκους, που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το φροντιστήριο, όταν είχαν τελειώσει τα μαθήματα.

«Πάρε τον πατέρα σου, να έρθει να τον σκοτώσουμε» φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να τού είπαν οι άλλοι ανήλικοι, με το περιστατικό στην Καλλιθέα να λαμβάνει χώρα στις 18:00 έξω από φροντιστήριο της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, οι ανήλικοι πλησίασαν τον 13χρονο όταν τελείωσαν τα μαθήματος και ένας εξ' αυτών τού ζήτησε να πάνε πιο δίπλα σε μια γωνία για να μιλήσουν, πράγμα που δεν έγινε.  

Στη συνέχεια ο ίδιος ανήλικος στην Καλλιθέα άρχισε να τον απειλεί λεκτικά: «γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε». Όταν ο 13χρονος έβγαλε το κινητό του για να τηλεφωνήσει, ένας άλλος από την παρέα πήγε να το αρπάξει χωρίς να τα καταφέρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA