Μενού
Αστυνομία
Περιπολικό της αστυνομίας σε επιχείρηση | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Star μίλησε ο 13χρονος από την Καλλιθέα, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής έπεσε θύμα άγρια επίθεσης από τέσσερις συνομήλικούς του έξω από φροντιστήριο της περιοχής.

Μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 13χρονος στην Καλλιθέα αποκάλυψε πως έπεφτε θύμα συστηματικού bullying από τη συγκεκριμένη παρέα, και γι' αυτόν τον λόγο είχε αναγκαστεί να αλλάξει άλλες δύο φορές σχολείο.

«Έρχεται, μου λέει πάμε να μιλήσουμε, πήγα και με βάρεσε με δύο σφαλιάρες στη μύτη και στο αυτί. Άλλαξα σχολείο γι' αυτόν τον λόγο. Μετά, μου ζήτησαν πέντε ευρώ γιατί μου έλεγε πως θα με σκοτώσει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί αυτοί είναι πολλοί και εγώ μόνος μου» είπε ο ανήλικος στην Καλλιθέα.

Καλλιθέα: Όλα όσα είπε ο 13χρονος

«Κατεβαίνω από το φροντιστήριο και με πλησιάζουν τέσσερα άτομα και μου λένε τι φέρνεις τον πατέρα σου και γιατί κρύβεσαι. Εγώ τους είπα πως δεν κρύβομαι και αυτοί μου απάντησαν να φέρω τον πατέρα μου γιατί θα τον σκοτώσουν» δήλωσε ο 13χρονος για την επίθεση, που έγινε σε κεντρική πλατεία και γεμάτη κόσμο.

«Είχα φοβηθεί, γιατί δεν ήξερα τι γίνεται. Πάω να βγάλω το κίνητο και άρχισαν να μου το τραβούν από τα χέρια. Εγώ είχα πιο πολλή δύναμη και δεν μπόρεσαν να τον πάρουν. Τότε, το αφήνει και με χτυπάει με γροθιά στο πρόσωπο και μετά με αφήνει και με χτυπαεί και με το άλλο χέρι» συνέχισε ο ανήλικος, περιγράφοντας στη συνέχεια ένα άλλο περιστατικό bullying.

«Είχα κάνει νέο κούρεμα, με έβριζαν, με βάραγαν και με έφτυναν. Αυτό γινόταν επί μία εβδομάδα και δεν ήξερα τι να κάνω, γι' αυτό τον λόγο άλλαξα σχολείο» κατέληξε σχετικά ο 13χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA