Κανονικά θα πραγματοποιηθούν, αύριο Τρίτη 9 Απριλίου, οι πτήσεις μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε παράνομη την 4ωρη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει η ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας) από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τονίζει ότι προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού παράλληλα με την υποστήριξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, κάτι στο οποίο θα πρέπει να συνεισφέρουν με σύνεση και υπευθυνότητα όλοι οι εργαζόμενοί της, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.