Μενού
SYRIZA ekloges
Εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία καταγγελία προγραμματιστή και η οποία αφορά στις προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο χρήστης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, «στη πλατφόρμα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν σημαντικά κενά ασφαλείας που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα της διαδικασίας και πιθανώς προσωπικά δεδομένα χρηστών».

Στη συνέχεια, ο καταγγέλων εξηγεί αναλυτικά το σε ποια στοιχεία στηρίζει την καταγγελία του, με αναφορές στον κώδικα που χρησιμοποιήθηκε και στην ψηφιακή διαδικασία.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «το development environment της εφαρμογής ήταν δημόσιο (στο http://eurodev.syriza2024.gr) για μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, και άλλαζε συνεχώς ακόμα και λιγότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη, με βασικές λειτουργίες ασφαλείας να υλοποιούνται μόνο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA