Μενού
katerinopoulos
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επέστρεψε στο «Φως στο Τούνελ» | Mega
  • Α-
  • Α+

Για την έξαρση της βίας, την εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη και τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Δεν πιστεύω στα κληρονομικά χαρίσματα. Τα πάντα οφείλονται στη γνώση και στην παρατήρηση», είπε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων.

Για τα περιστατικά βίας ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι «δεν γίνονται καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το θέμα είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία. Θα έπρεπε να υπάρχουν «σχολές γονέων». Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ώριμοι για να γίνουν γονείς».

«Δεν υπάρχει περίπτωση όσο υπάρχει ο άνθρωπος και το ανθρώπινο μυαλό να σταματήσει και το έγκλημα», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριξε ότι «η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη για εμάς ήταν επιτυχία. Δικαιώθηκαν οι κόποι μας. Για κάποιους συνάδελφους μας ήμασταν αποδιοπομπαίοι τράγοι».

Κατερινόπουλος: «Με έπιασε σύγκρυο»

Μάλιστα, ο ίδιο αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με ένα μέλος της 17 Νοέμβρη: «Όταν τον είδα με έπιασε σύγκρυο και είπα “αμάν”, αλλά με κοίταξε, τον κοίταξα και πέρασε».

Για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε: «Ο Γιώργος είχε την επαγγελματική διαστροφή να ψάχνεται. Για να φτάσουν στη δολοφονία του είχε στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα».

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουν οι αρχές στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καραϊβάζ», υποστήριξε.

Κατερινόπουλος: «Δεν κοίταζε στα μάτια»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε επίσης και για τον συζυγοκτόνο στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν κοίταζε κανένα στα μάτια ποτέ. Σημαντικό κομμάτι ήταν ότι ακόμα και στην κηδεία της άμοιρης κοπέλας φρόντισε τα χέρια του να τα έχει απασχολημένα, κρατώντας το μωρό», είπε χαρακτηριστικά για τον πιλότο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA