Καθιστική διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη από τον πρώην σύντροφό της, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής (05/04) μαθητές του μουσικού σχολείου της περιοχής.
Οι μαθητές έγραψαν με κόκκινη μπογιά μπροστά από το κουβούκλιο όπου έπεσε νεκρή η 28χρονη, ένα συγκλονιστικό μήνυμα, καταγγέλοντας τη διαχείριση του περιστατικού από την αστυνομία που δεν εμπόδισε τη γυναικοκτονία: «Την λέγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί».
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την καθιστική διαμαρτυρία των μαθητών.


Μαθητές έβαψαν με κόκκινη μπογιά και τα χέρια τους υψώνοντάς τα μπροστά στο τμήμα.


- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.