Μενού
peripoliko
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη (14/11) απολογείται ο 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι και κατηγορείται πως κακοποιούσε δύο ΑμΕΑ και ανέβαζε βίντεο στο κανάλι του στο YouTube για να αποκομίσει κέρδη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως και τώρα, ο 42χρονος, που συνελήφθη επ΄ αυτοφόρω, κακοποιούσε τουλάχιστον τέσσερα άτομα και ανέβαζε βίντεο από τις «προκλήσεις» - όπως αποκαλούνταν τα βασανιστήρια - στο YouTube.

Είχε ανεβάσει 554 βίντεο και είχε συνολικά 23.000 συνδρομητές, οι περισσότεροι από τους οποίους παραμένουν εγγεγραμμένοι και μετά τη σύλληψη. Τα άτομα αυτά πλήρωναν για να μπορέσουν να δουν τα θύματα να κακοποιούνται. Σύμφωνα με το Mega, πολλοί είναι και ανήλικοι

Ο 42χρονος δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια και - σύμφωνα με μαρτυρίες - έδινε κάποια χρήματα στα θύματά του, αλλά και στέγη για να συμμετάσχουν στις «παραγωγές» του.

Κατά το ίδιο μέσο, μπορεί να κέρδιζε ακόμα και 1.000 ευρώ κάθε βράδυ, με τους συνδρομητές του να πληρώνουν για να υπόκεινται τα θύματα σε βία. 

Σε ορισμένα από τα βίντεο εμφανίζονται κι άλλα άτομα που φαίνεται ότι έχουν εμφανίσεις και σε τηλεοπτικά προγράμματα. 

Τι λέει πρώην συνδρομητής

Πρώην συνδρομητής του καναλιού, επεσήμανε πως ο 42χρονος χρησιμοποιούσε taser αλλά και ζώνες για να ξυλοφορτώνει τα ΑμΕΑ.

«Τους είχε σε ένα δικό του σπίτι που είναι σε άθλια, χάλια (σ.σ. κατάσταση), και εκεί έχει μαντρώσει όλα τα παιδιά. Για αντίτιμο τούς έγινε ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και κανένα χαρτζιλίκι. Το βράδυ να μαζεύονται στο stream του να τους χτυπούν, να τους εξευτελίζουν» επεσήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Ο ίδιος επεσήμανε πως κρατούσε τα θύματα στο σημείο, με τη βία, και ακόμα και όταν εκεί είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν, τα ξυλοκοπούσε με ιδιαίτερη βαναυσότητα. 

Ο 42χρονος είναι αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία. Σημειώνεται πως το κανάλι του είναι ακόμα ενεργό και δεν έχουν κατέβει τα βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA