Μενού
Αστυνομικοί
Αστυνομική επιχείρηση | AP Photos / Thanassis Stavrakis
  • Α-
  • Α+

Για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατηγορείται ο 78χρονος άνδρας και παππούς του 14χρονου –σήμερα– κοριτσιού στο Κερατσίνι, το οποίο κακοποιούσε από το 2017.

Η γιαγιά της 14χρονης και γυναίκα του ηλικιωμένου στο Κερατσίνι μίλησε στο Star, όπου διέψευσε τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη: «Όχι, δεν τη βίαζε. Δεν μπορεί να είχε γίνει ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ, δεν ήταν ότι πήγαν μόνοι τους στο σπίτι».

«Ήμουν εδώ, κάτι θα βλέπαμε, εγώ και η μάνα της. Είμαι παντρεμένη μαζί του 53 χρόνια και θα ήταν παιδεραστής και μάλιστα με την εγγονή μας; Σε παρακαλώ τώρα. Σας λέω τι περνάει από το μυαλό μου, γιατί δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα» συνέχισε η γιαγιά της 14χρονης.

Φρίκη στο Κερατσίνι: Το χρονικό της σύλληψης

Χειροπέδες σ' έναν 78χρονο πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (2/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά μία ανήλικη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 78χρονος στο Κερατσίνι συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Φρίκη στο Κερατσίνι: Παππούς της ανήλικης ο κατηγορούμενος

Φρίκη έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού, που αποκαλύφθηκε στο Κερατσίνι, με δράστη έναν 78χρονο ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 14χρονη –σήμερα– εγγονή του από τα 9 της χρόνια.

Ο 78χρονος στο Κερατσίνι φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία βρισκόταν σε άλλα δωμάτια η μητέρα και η γιαγιά της 16χρονης.

Ο ηλικιωμένος, έχοντας την επίβλεψη της ανήλικης, την κακοποιούσε και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πειραιά, όπου απολογείται για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η 16χρονη μίλησε στη μητέρα της για τα όσα γινόντουσαν στο σπίτι από το 2017 και, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η δεύτερη, συνελήφθη ο 78χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA