Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την εμφάνισή του δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και την παρακολούθησή του από Επιμελητή Ανηλίκων, αφέθηκε μέχρι την τακτική δικάσιμο ο 17χρονος που κατηγορείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 14χρονο και έναν 17χρονο, καθώς και έναν ενήλικα που πήγε να τους χωρίσει, την περασμένη εβδομάδα σε κεντρική πλατεία στην Κέρκυρα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ελήφθη μετά από μαραθώνια κατάθεση που ξεκίνησε μετά τις 12 το μεσημέρι και έληξε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί διακοπή της κατάθεσής του λόγω αδιαθεσίας υπαλλήλου του Δικαστηρίου.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.