Μενού
Κίνηση στους δρόμους
Mποτιλιάρισμα. | ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSSI
  • Α-
  • Α+

Κίνηση στους δρόμους παρατηρείται το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) σε δύο βασικούς άξονες της Αττικής, στη λεωφόρο Κηφισού και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς παραλιακή.

Σε ό,τι αφορά τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρατηρείται κίνηση από το ύψος της Ηλιούπολης προς το Ελληνικό, λόγω του αποκλεισμού της παραλιακής εξαιτίας της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η οποία εντοπίστηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Παράλληλα, κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται και στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης προς τη γέφυρα Αχαρνών, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους
Η κίνηση στους δρόμους όπως αποτυπώνεται σε χάρτη | Google Maps

Κίνηση στους δρόμους: Τι γίνεται με την Ποσειδώνος

Παρά την απενεργοποίηση της βόμβας το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ο κεντρικός δρόμος δεν έχει δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία καθώς έχει διακοπεί σε συγκεκριμένα σημεία του.

Ειδικότερα, παραμένει κλειστή στο ύψος της ανόδου για Αθήνα και πιο συγκεκριμένα κοντά στον Άγιο Κοσμά. Αναμένεται, μάλιστα, τις επόμενες ώρες να δοθεί στην κυκλοφορία και να περιοριστεί έτσι το «κυκλοφοριακό κομφούζιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA