Μετά το τριπλό κύμα καύσωνα που σάρωσε την Ελλάδα, ο καιρός φαίνεται να σταθεροποιείται τις επόμενες ημέρες σε πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες, αλλά και με ισχυρούς ανέμους.
Στην πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο Open, ο μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην τάση που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στα προγνωστικά μοντέλα και δείχνουν ότι ο καιρός μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο στην Ελλάδα έχει «κλειδώσει».
Συγκεκριμένα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε πως δεν αναμένεται κάποιο αξιόλογο κύμα ζέστης μέχρι και τις 15 Αυγούστου, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 37 με 38 βαθμούς.
Ο μετεωρολόγος σημείωσε πως κάποιες θερμές «επιθέσεις» από τη βόρεια Αφρική θα προσπαθούν να ανεβάσουν τον υδράργυρο και στην Ελλάδα, ωστόσο η χώρα δεν θα επηρεαστεί από ακραία ζέστη, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε κανονικά ή και λίγο πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.