Μενού
Παιδική χαρά
Κλειστή παιδική χαρά | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές στην Αθήνα, καθώς παιχνίδια, όπως τραμπάλες και τσουλήθρες είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, ξύλινα και παλιά, γεγονός που τις κάνει αρκετά επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά.

Στο Action 24 μίλησε η Ελένη Ζωντηρού, πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ η οποία εξήγησε το σκεπτικό για τις παιδικές χαρές: «Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών. Πήραμε την απόφαση να κλείσουμε 12 παιδικές χαρές στην Αθήνα που τις κλείνουμε για λόγους ασφάλειας».

«Αυτή τη στιγμή αφαιρούμε τα επικίνδυνα και μη ασφαλή όργανα και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η ανακατασκευή των παιδικών χαρών. Θα ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο ενώ δύο θα παραδοθούν τον Ιούνιο» συνέχισε για τις παιδικές χαρές.

«Στον δήμο Αθηναίων έχουμε 90 και πάνω από 70 δεν είχαν την ανανέωση βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση» πρόσθεσε η κα. Ζωντηρού.

«Αυτή τη στιγμή θα αφαιρέσουμε στο άλσος Προμπονά τα μη ασφαλή όργανα και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα να είναι ένας χώρος που απλά θα παίζουν τα παιδιά, χωρίς να τους το στερήσουμε Θα την παραδώσουμε το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο του 2024» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA