Μενού
sholeio
Σχολείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κλειστά θα παραμείνουν, μετά από συνεννόηση του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, τα σχολεία στις περιοχές της Θεσσαλία, που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση ανακοινώθηκε με απόφαση της περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, που σάρωσαν τις τελευταίες τρεις ημέρες τον Θεσσαλικό Κάμπο.

Τι είχε αναφέρει η Ζέττα Μακρή

Άξιο αναφοράς είναι ότι παράταση στο πρώτο κουδούνι» των εκπαιδευτικών δομών της Θεσσαλίας είχε προαναγγείλει και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, η οποία μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» είχε πει πως «εκεί θα καταλήξουμε».

Σύμφωνα με την κ. Μακρή, σε τηλεδιάσκεψη που προγραμματίστηκε για την Παρασκευή με τους διευθυντές, η εισήγησή τους είναι να αναβληθεί για μία εβδομάδα ο αγιασμός, όπως ζητούσαν οι δήμαρχοι.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA