Μενού
Τροχαία στην Αθήνα
Η τροχαία στην Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ραντεβού στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχουν δώσει οι αγρότες για σήμερα το απόγευμα, ωστόσο από νωρίς το πρωί το κονβόι των τρακτέρ θα έχουν πάρει το δρόμο για την Αθήνα και την Τροχαία να έχει πάρει έκτακτα μέτρα.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας και σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην Αθήνα θα μπουν περίπου 100 με 150 οχήματα.

Όλα τα τρακτέρ και τα οχήματα των αγροτών να κινηθούν από την εθνική οδό και τη λεωφόρο Κηφισού στη λεωφόρο Αθηνών, με τις Αρχές να δημοσιοποιούν και τον χάρτη που δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσουν.

Ο χάρτης των τρακτέρ
Ο χάρτης των τρακτέρ

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα και πότε

Οι αγρότες με τα τρακτέρ θα φτάσουν με τη συνοδεία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και από το μεσημέρι θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών - Αχιλλέως - Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια τα οχήματα θα κινηθούν στην Αγίου Κωνσταντίνου και την Πανεπιστημίου για να φτάσουν στο Σύνταγμα. Εκείνη την ώρα θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA