Μενού
Κωνσταντίνος Πλεύρης
Κωνσταντίνος Πλεύρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση του με την Τζώρτζια Σιακαβάρα αλλά και τον γιο του, Θάνο Πλεύρη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. 

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μια γυναίκα. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η κ. Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει, να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα» είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. 

«Και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαιώματα στη ζωή. Βέβαια με απασχόλησε και η διαφορά ηλικίας. Θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολήσει, αλλά το αντιμετώπισα. Το ξεπεράσαμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα, η οποία θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα. Μια που κοιτάει το συμφέρον της, που θέλει να κουκουλωθεί, δεν έχει οράματα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται μόνο με την καθημερινότητα», συμπλήρωσε. 

«Ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός. Ουσιαστικά η σχέση μας είναι επισημοποιημένη. Είναι μέσα στα υπόψιν, δεν είμαι αρνητικός. Θα συγκατοικήσουμε με την Τζόρτζια. Θα γίνει» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

 «Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι γιος μου. Είμαι χαζοπαππούς. Ο γιος μου κατήντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια» τόνισε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο «Πρωινό».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA