Μενού
Λαγούμι στην Κόρινθο
Λαγούμι στην Κόρινθο | Korinthia24.gr
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Κυριακής (18/2) αστυνομική επιχείρηση παρουσία εισαγγελέα, στην περιοχή όπου ζουν οι Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» από το λαγούμι και την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας χθες, νωρίς το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας, που είναι έτοιμη να παρέμβει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο.

Πατέρας οικογένειας παλαιοχριστιανών: «Τα παιδιά δεν πάνε σχολείο, δεν μου δίνουν επίδομα»

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (17/2), τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το λαγούμι με εισαγγελική διαταγή, ωστόσο στη συνέχεια αλλά επέστρεψαν σε αυτή, όπως επιβεβαίωσε στον Alpha ο πατέρας της οικογένιας.

Ο πατέρας της οικογένειας που ζει στα λαγούμια, μιλώντας το Σάββατο (17/2) στον Alpha, επιβεβαίωσε την επικοινωνία των κοινωνικών υπηρεσιών για τα παιδιά, τα οποία, όπως ο ίδιος λέει, δεν πάνε σχολείο.

«Όχι, δεν πάνε, δεν πάνε, αλλά δεν μου δίνει επιδόματα το κράτος, δεν παίρνω δηλαδή, δεν δίνω κιόλας. Τηλεφωνήθηκε η σύζυγός μου με κάποια κοινωνική λειτουργό, κάτι είπαν για από εβδομάδα να συναντηθούν με τα παιδιά, δεν ξέρω» είπε. 

Πλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες, θα δουν τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και θα αποφασίσουν, αν θα απομακρυνθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA