Μάχη για τη ζωή της, διασωληνωμένη στον Ερυθρό Σταυρό, δίνει η 40χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 50χρονο σύζυγό της στο Κορωπί και μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους, 4 και 3.5 ετών αντίστοιχα.
Ο 50χρονος έπαιζε «θέατρο» αρχικά και έκανε τον ανήξερο, λέγοντας πως απουσίαζε στο εξωτερικό και όταν επέστρεψε βρήκε αιμόφυρτη τη γυναίκα του. Ο ίδιος κάλεσα το ΕΚΑΒ και το «100» λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση.
Διαβάστε ακόμα: Κορωπί: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονης από τον άντρα της - Διασωληνωμένη στον Ερυθρό Σταυρό η γυναίκα
Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. όμως κατάλαβαν πως πρόκειται για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η υπόθεση «έδεσε» όταν το επιβεβαίωσε ο 4χρονος γιος τους: «Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά».
Ο 50χρονος συνελήφθη και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς είχε συλληφθεί ξανά το 2023 για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 40χρονης γυναίκας, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.