Μενού
ΕΜΑΚ
ΕΜΑΚ | EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Κορυφώνεται το θρίλερ στη Σίκινο με την εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων από την περασμένη Παρασκευή (14/06) ενώ πλέον κάθε ώρα που περνά, κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση να βρεθούν ζωντανές.

Πεζοπόρες ομάδες πυροσβεστικής, εθελοντές, drone, εκπαιδευμένα σκυλιά επιχειρούν για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο. 

Η εκπομπή «Live News» του MEGA αποκαλύπτει πως οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν έξω από το δωμάτιο που διέμενε η 64χρονη Γαλλίδα και έκτοτε αγνοούνται. Φαίνεται να είχαν γνωριστεί στο νησί και να είχαν δώσει ραντεβού για πεζοπορία.

Από τις τελευταίες επαφές της 73χρονης γυναίκας πριν χαθούν τα ίχνη της, φαίνεται να ήταν ο ξενοδόχος που την φιλοξενούσε.

Οι πιθανές διαδρομές των Γαλλίδων

«Στο δεύτερο με τρίτο τηλέφωνο απαντάει, μου έλεγε κάποιες λέξεις που δεν μπορούσα να καταλάβω. Έστειλε φωτογραφία ξαπλωμένη καταλαβαίνω κάπου έχει πέσει», δήλωσε ο ξενοδόχος.

Άνθρωποι που ξέρουν καλά τα μονοπάτια του νησιού, όπως ένας Βέλγος πεζοπόρος που επισκέπτεται τη Σίκινο τα τελευταία 25 χρόνια, δείχνει στην εκπομπή του MEGA, πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησαν οι δύο τουρίστριες.

«Αν αυτές οι δύο γυναίκες είχαν σχεδιάσει να κάνουν έναν μεγάλο περίπατο και να μείνουν για βράδια, τότε θα ήταν καλό για αυτές να πάνε στο τέλος του νησιού», ανέφερε.

Στο νησί έχουν φτάσει συγγενείς και των δύο γυναικών, με κλιμάκια της πυροσβεστικής και εθελοντές να χτενίζουν ολόκληρη τη Σίκινο για τον εντοπισμό τους και τα συνεργεία ερευνών να έχουν χωριστεί σε τρεις βάρδιες (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA