Δίωξη για ανθρωποκτονία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε στον 63χρονο, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδελφό του το βράδυ του Σαββάτου (14/02), στο σπίτι τους στο χωριό Μάρθα της περιοχής Βιάννου, στην Κρήτη.
Λίγο μετά τις 12:00 μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο, όπου βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη σε βάρος του.
Ο άνδρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (17/02) το μεσημέρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr.

Συγκλονισμένος εμφανίζεται ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αδελφών.
«Ένα τραγικό γεγονός το βράδυ της χθεσινής ημέρας σημάδεψε την τοπική κοινωνία. Μια κοινωνία που διακρίνεται για τον πολιτισμό της και τα αισθήματα αγάπης που τη χαρακτηρίζουν. Πραγματικά μας έχει συγκλονίσει όλους» ανέφερε.
Σε άλλο σημείο εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει ο κοινός νους και η λογική, ώστε η τοπική κοινωνία να μπορέσει να επανέλθει σταδιακά στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.
«Το χωριό μας είναι ένα ήσυχο, φιλήσυχο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο» είπε στο τοπικό μέσο ο πρόεδρος της κοινότητας, Μιχάλης Ανεθρεπτάκης.
- To πιο γνωστό τραγούδι της Ντόλι Πάρτον ήταν πιο φεμινιστικό από όσο νομίζουμε
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
- Ολυμπιακοί της ταρίφας: Οδηγός ταξί πήρε 800 ευρώ από τουρίστα στο αεροδρόμιο, καταρρίπτοντας χθεσινό «ρεκόρ»
- Χειροπέδες στον 22χρονο με τη μάσκα του «Chucky» που σκόρπισε τον τρόμο στη Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.