Μενού
Κηδεία 33χρονου στην Κρήτη
Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε για τον 33χρονο στον Άγιο Νικόλαο | cretapost.gr
  • Α-
  • Α+

Πλήθος κόσμου, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έδωσε νωρίτερα, σήμερα (20/3) το παρών στην κηδεία του 33χρονου στην Κρήτη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα.

Η κηδεία του 33χρονου στην Κρήτη, σύμφωνα με το Cretapost, έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο, τόπο διαμονής του νεαρού άνδρα και πιο συγκεκριμένα στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Κηδεία 33χρονου στην Κρήτη
Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε για τον 33χρονο στον Άγιο Νικόλαο | cretapost.gr

 

Κηδεία 33χρονου στην Κρήτη
Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε για τον 33χρονο στον Άγιο Νικόλαο | cretapost.gr

Κρήτη: Βίντεο από τη στιγμή που η φωτοβολίδα σκάει στα χέρια του 33χρονου

Ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι έδειξε, μεταξύ άλλων, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του 33χρονου στην Κρήτη, ο οποίος πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος των δύο συλληφθέντων στην Κρήτη, οι οποίοι ήταν παρόντες στο τραγικό σκηνικό με τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναυτικών φωτοβολίδων.

Οι δύο παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 13 Μαΐου και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ την ίδια ώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ένα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικού του προηγούμενου Σαββάτου (16/3).

Οι Αρχές, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον άνθρωπο που προμήθευσε τον 33χρονο στην Κρήτη με τη ναυτική φωτοβολίδα, για τον οποίο εικάζεται πως είναι ιδιοκτήτης σκάφους.

Όπως προαναφέρθηκε, στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, καταγράφεται η στιγμή της έκρηξης στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η λάμψη και το σημάδι, η οποία βγαίνει από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Η ναυτική φωτοβολίδα, στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται να κυλάει στην άκρη του δρόμου και να φτάνει στο σημείο, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο άτυχος 33χρονος στον Άγιο Νικόλαο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA