Μενού
emfyli via endooikogeneiaki
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών, για την οποία ήδη δύο άτομα έχουν προφυλακιστεί, άνοιξε το στόμα του λίγο πριν παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές όπου αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ για γενετήσια πράξη με ανήλικο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, o 54χρονος ανέφερε ότι στην αρχή δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας.

«Είμαι 54. Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», ισχυρίστηκε ο άντρας. Στη συνέχεια αναφέρει πως η ανήλικη του ζήτησε να «πατσίσουν» για τις «υπηρεσίες της» με ένα τατουαζ.

«Έκανα βλακεία που ανακατεύτηκα»

«Μου λέει βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται να πληρωθώ με τατουάζ. Ήταν πολύ ωραία κοπέλα και δέχτηκα», αναφέρει ο 54χρονος κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας.

Μιλώντας για τα μηνύματα που τον «καίνε» καθώς τον δείχνουν να συστήνει σε φίλους του τις ανήλικες, απαντά: «Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά. Έκανα τη βλακεία που ανακατεύτηκα σε αυτό και έτσι φαίνεται ότι προωθώ γυναίκες».

«Η 17χρονη μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη που μπλέχτηκα εξαιτίας της και πως μου είπε ψέματα για την ηλικία της». Μάλιστα αναφέρει ότι γνώριζε και την 15χρονη μέσω της μητέρας της αλλά δεν είχαν σεξουαλική επαφή.

«Έφευγε από το σπίτι της όταν ήταν 13 και προσπαθούσα να βοηθήσω τη μητέρα της να την βρούμε.Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω. Με ρωτάνε αν ξέρω κάποια να εκδίδεται και λέω ναι, ξέρω, αυτή είναι.», είπε ο 54χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA