Μενού
astynomia - peripoliko
Περιπολικό αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέα υπόθεση με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που ξυπνά μνήμες από την υπόθεση του Κολωνού, έρχεται στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, η δράση 31χρονης χρονολογείται από τα τέλη του 2022, οπότε και εξωθούσε στην πορνεία 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις και έπαιρνε μέρος των χρημάτων από τα ερωτικά ραντεβού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη, όπως επίσης ένας 55χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας - Έξι ακόμα άτομα στη δικογραφία

Ο 33χρονος μέσω της 31χρονης ήρθε σε επαφή με την 15χρονη και με μια 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις δύο ανήλικες βρίσκουν πλούσιους πελάτες. Έτσι ανήρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και μέσω αυτής κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ραντεβού που έγιναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο τρίτος συλληφθείς, ο 55χρονος κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη και μια ακόμη συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε μια ανήλικη.

Η δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιλαμβάνει ακόμα έξι άτομα που φέρεται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες. Συνολικά, τα θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των φερόμενων μαστροπών.

Τι αναφέρει η αστυνομία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η γυναίκα 31 ετών και οι δύο άνδρες 33 και 55 ετών κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι (6) ατόμων. Ειδικότερα:

  • η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,
  • ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και
  • ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο. Οι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA