Μενού
Ergostasio Lamia
Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής σχολικών γευμάτων στη Λαμία, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «LiveNews» του MEGA, νεότερα στοιχεία έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις άλλων επιχειρήσεων.

Τι ερευνά η Πυροσβεστική

Η αρχική έρευνα της Πυροσβεστικής, σύμφωνα πάντα με το MEGA, έδειξε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο κτίριο που έπιασε φωτιά.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής φαίνεται να είναι προβληματισμένοι από το γεγονός ότι το φορτηγό φαίνεται να είναι αρκετά κολλητά στο κτίριο, σαν κάποιος να ήθελε να συνδέσει το αναφερόμενο βραχυκύκλωμα με την πυρκαγιά.

Το δεύτερο στοιχείο που τους προβληματίζει, είναι το γεγονός πως η φωτιά εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα, παρά το γεγονός πως τα υλικά που έχει το εργοστάσιο δεν είναι εύφλεκτα.

Ενδέχεται να υπήρχε κάποια άλλη καύσιμη ύλη που να επιτάχυνε την εξάπλωσή της, κάτι που μπορεί να οδηγεί σε εμπρησμό, ένα ενδεχόμενο το οποίο πλέον εξετάζεται σοβαρά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA