Αίσιο τέλος τέλος για το 53χρονο άνδρα που είχε εγκλωβιστεί σε αυτοσχέδια σήραγγα στην Λάρισα.
Η επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, ξεκίνησε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι. Ο 53χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην είσοδο της σπηλιάς είχε εισέλθει ομάδα 4-5 ατόμων. Ωστόσο, κάποια από τα μέλη άρχισαν να παρουσιάζουν συμπτώματα ζάλης και δυσφορίας. Ο πρώτος που κατάφερε να εξέλθει, σχεδόν λιπόθυμος, ειδοποίησε τις αρχές, ζητώντας βοήθεια. Λίγο αργότερα, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κατάφεραν να βγουν από τη σπηλιά.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.