Αίσιο τέλος τέλος για το 53χρονο άνδρα που είχε εγκλωβιστεί σε αυτοσχέδια σήραγγα στην Λάρισα.
Η επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, ξεκίνησε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι. Ο 53χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην είσοδο της σπηλιάς είχε εισέλθει ομάδα 4-5 ατόμων. Ωστόσο, κάποια από τα μέλη άρχισαν να παρουσιάζουν συμπτώματα ζάλης και δυσφορίας. Ο πρώτος που κατάφερε να εξέλθει, σχεδόν λιπόθυμος, ειδοποίησε τις αρχές, ζητώντας βοήθεια. Λίγο αργότερα, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κατάφεραν να βγουν από τη σπηλιά.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.