Μενού
Αστυνομία στη Μάνη
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Περισσότερα από 100 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και 43 συλλήψεις καταγράφηκαν την Πέμπτη (11/4), την ώρα που μία νέα καταγγελία από τη Μάνη έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως διευκρινίζει σχετικά το neakriti.gr, μία 30χρονη έζησε στιγμές τρόμου το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στο σπίτι με τον σύντροφό της, όταν την έβρισε και τη χτύπησε προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια, ο 42χρονος στη Μάνη κινήθηκε απειλητικά προς τον 77χρονο πατέρα του, που βρισκόταν στο ίδιο σπίτι, τον οποίο δεν τον χτύπησε αλλά φέρεται να τον έβρισε.

Σε βάρος του 42χρονου έγινε καταγγελία, κινήθηκε η διαδικασία της Αστυνομία και συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και εξύβρισης.

Ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 100 περιστατικά την Πέμπτη και 43 συλλήψεις

Σε μάστιγα και εφιάλτη δίχως τέλος εξελίσσεται πλέον η ενδοοικογενειακή βία, αφού καθημερινά οι καταγγελίες είναι σοβαρές και πλέον τριψήφιες σε αριθμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, Πέμπτη 11/04, σημειώθηκαν 103 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν σε 43 συλλήψεις με αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τρία θύματα ζήτησαν να μεταφερθούν σε κατάλυμα.

Συνολικά, από την 1η Απριλίου μέχρι χθες καταγράφηκαν 1067 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και 724 άτομα συνελήφθησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA