Μενού
Μανώλης Μαυρομμάτης
Μανώλης Μαυρομμάτης | ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μανώλης Μαυρομμάτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ένα μήνα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει υποβληθεί σε τεχνική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας καθώς παρουσιάζει σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πρώτο δεκαήμερο εισαγωγής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε τραχειοστομία.

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενη και η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, που υποβάλλεται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά εγκαύματα που έχει και τα αναπνευστικά προβλήματα που παρουσιάζει.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένοι.

Το χρονικό

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται στη Mονάδα Eγκαυμάτων έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/02).

Άμεσα έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατάφεραν και απεγκλώβισαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και έσβησαν την φωτιά.

Και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA