Μενού
glyfada.jpg
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 76χρονο που σκότωσε τρεις ανθρώπους σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βασική αιτία της αιματηρής επίθεσης εκτιμάται ότι είναι η δυσαρέσκειά του για την απαίτηση να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί για να διαμένει δωρεάν.

Ο 76χρονος περιγράφεται από ανθρώπους που τον γνώριζαν, ως έμπιστος της γυναίκας την οποία σκότωσε, καθώς φέρεται να εργάζονταν για την ίδια και την οικογένειά της για δεκαετίες.

Ο Νίκος Τσαλιάγκος, πρόεδρος της Κοινότητας Μαρμαρίου, όπου ανήκουν οι Πεταλιοί και διατηρούσε σπίτι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, είπε στον ΑΝΤ1 ότι στον δράστη του φονικού είχε ανατεθεί η εν λευκώ διαχείριση όλων τω ζητημάτων που σχετίζονταν με τα σπίτια της οικογένειας.

Κατά τον ίδιο, ο 76χρονος ήταν εκείνος που τους παραλάμβανε από το Μαρμάρι και με σκάφος του πήγαινε στα σπίτια τους.

Γλυφάδα: «Έτρωγαν μαζί στο τραπέζι»

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νίκο Τσαλιάγκο, ήταν τόσο στενή η σχέση τους και οι δεσμοί που είχε αναπτύξει με την οικογένεια, που «έτρωγαν μαζί στο τραπέζι».

«Από την εποχή της μητέρας της οικογένειας Καρνέση, ήταν ο άνθρωπος τους», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρμαρίου.

Ο Νίκος Τσαλιάγκος είπε μάλιστα ότι ενώ εδώ και αρκετό καιρό είχε υπάρξει προστριβή και είχε απολυθεί από τις αδελφές Καρνέση, τον είδε στο Μαρμάρι πριν από 1-2 μήνες και χαιρετήθηκαν.

Αφού απολύθηκε από τις δύο αδελφές, ο Σπύρος Καρνέσης προσέλαβε τον 76χρονο, ο οποίος συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και έτσι εξηγείται η πρόσβαση που συνέχισε να έχει στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας.

Γλυφάδα: Μαρτυρία του γιατρού

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε και ο ιατρός και στενός φίλος των οικογενειών των αδελφών Καρνέση, Στέλιος Γραμματικάκης, ο οποίος τόνισε πως τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία.

Ο γιατρός τόνισε μάλιστα ότι το Σαββατοκύριακο βρισκόταν με την Μαρία Καρνέση, η οποία απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία, ενώ την Κυριακή την επισκέφθηκε στο σπίτι της.

Επιπλέον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για την αδελφή της, Δέσποινα, που γλίτωσε από τα πυρά του δράστη καθώς είχε κλειδωθεί σε τουαλέτα των γραφείων, αλλά και για τον σύζυγο της Δέσποινας, που επίσης δολοφονήθηκε από τον 76χρονο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA