Μενού
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τα στοιχεία των τριών ατόμων που έπεσαν νεκρά από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Ο δράστης της επίθεσης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο. Δίπλα του εντοπίστηκε μία καραμπίνα, ενώ φαίνεται ότι αφαίρεσε τη ζωή του.

Πριν δώσει τέλος στη ζωή του, όμως, είχε σκοτώσει τρία άτομα εντός της εταιρείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε βάλει στο στόχαστρό του τους επικεφαλής.

Αυτό προκύπτει και από τα στοιχεία των νεκρών καθώς πρόκειται για την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, μία γυναίκα ηλικίας 67 ετών, τον συνιδιοκτήτη της ναυτιλιακής και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο της εταιρείας. 

«Φώναζε σε όλους να φύγουν. Χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά» ανέφερε μάρτυρας, που κατάφερε να βγει σώα από το κτίριο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μάλιστα, ο ένοπλος φαίνεται ότι κυνήγησε την 67χρονη πριν την πυροβολήσει και τη σκοτώσει. 

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.

Ο άνδρας φαίνεται πως ήταν επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στα σπίτια της εφοπλιστικής οικογένειας και παραμένει άγνωστο γιατί απολύθηκε από τη θέση του.

Μπήκε στο κτίριο σε κατάσταση αμόκ και φέρεται να είπε πως «ήρθα να ξεκαθαρίσουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA