Μενού
thessaniki-bar
Glomex
  • Α-
  • Α+

Μία μαχαιριά στον λαιμό, στην αριστερή τραχηλική χώρα αποδείχθηκε και μοιραία για τον 32χρονο αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη σε μπαρ που βρίσκεται στην οδό Κατσιμίδη, ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Εκεί ένας υπήκοος Νορβηγίας, 44 ετών που έχει συλληφθεί, σε κατάσταση μέθης προκαλούσε αναστάτωση στο μαγαζί. Υπήρξε μάλιστα διαπληκτισμός με τον κουμπάρο του άτυχου αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 44χρονος Νορβηγός τραυμάτισε στο πόδι τον φίλο του αστυνομικού, με τον ίδιο να σπεύδει να το προστατεύσει. Τότε τον χτύπησε με το μαχαίρι στον λαιμό και ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο μπαρ.

Συνάδελφοι του αστυνομικού έσπευσαν στο σημείο και ήταν εκείνοι που συνέλαβαν και τον δράστη μετά από λίγο. Παράλληλα ο φίλος και κουμπάρος του αστυνομικού που τραυματίστηκε στο πόδι, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

«Περιμένουμε να ξεμεθύσει»

Λίγο μετά τις 8:30, η σορός του αστυνομικού παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ενώ σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μπαλάσκα, οι Αρχές περιμένουν να ξεμεθύσει ο Νορβηγός ώστε να μπορέσουν να του πάρουν κατάθεση. «Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ. Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα», τόνισε

«Τραγική ημέρα για την αστυνομία»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος αναφέρθηκε στη δολοφονία λέγοντας πως «Είναι μία τραγική στιγμή, τραγικές ημέρες για την αστυνομία» και συμπλήρωσε «Είναι Έλληνες πολίτες, νέα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι επιφορτίζονται το καθήκον του συνόλου της προστασίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ονοματεπώνυμο».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA