Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης.
Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κάτω Ασίτες του Δήμου Ηρακλείου.
Έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 55 πυροσβέστες, ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, 23 οχήματα και 2 Ε/Π, ενώ με μηχανήματα έργου και υδροφόρες συνδράμει και ο Δήμος Ηρακλείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μάλιστα εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα μέσω 112 προς τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Στο σημείο έχoυν ήδη σπεύσει, προκειμένου να έχουν εικόνα της κατάστασης από κοντά, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Χαιρέτης.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Έγκλημα στη Λαμία: Δολοφόνησαν ιδιοκτήτη καφετέριας στο κέντρο της πόλης
- Η τελευταία ημέρα και το στερνό δείπνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου
- Το come back του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση με μια πρωτότυπη κωμωδία
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.