Την κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και αστυνομίας προκάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης (04/09) η πληροφορία ότι ένα άτομο έπεσε σε ρεματιά στο Μενίδι.
Σύμφωνα με το Orange Press Agency, το συμβάν έγινε σε ένα πολύ επικίνδυνο, αφύλακτο σημείο στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ιλισού.
Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας, περίπου 60 ετών, γλίστρησε και έπεσε, από ύψος 4 μέτρων, σε τσιμεντένια επιφάνεια με συνέπεια να χάσει αρχικά τις αισθήσεις του.
Γι' αυτόν τον λόγο, οι συγγενείς του που παρακολουθούσαν, νόμιζαν αρχικά ότι είχε χάσει τη ζώη του.
Τελικά, πυροσβέστες κατάφεραν να τον ανασύρουν και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους δικούς του προτού ξεκινήσει η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.