Μενού
dolofonia Menidi
Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της πρώην συζύγου του στο Μενίδι | Glomex/Star
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα μετά την στυγερή δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στο φως έρχονται νέα βίντεο από την ημέρα της γυναικοκτονίας.

Το Star αποκάλυψε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5:51 το πρωί. Η γυναίκα φορά μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται. Ελάχιστα λεπτά μετά,ο δράστης την δολοφονεί εν ψυχρώ.

Σε δεύτερο ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστης να πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε, έχοντας φύγει από το σημείο του εγκλήματος και φέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Κυνικός και ατάραχος, περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο.

Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Στην απολογία του είπε για αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι’ αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε ο δράστης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA