Μενού
peripoliko
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αφέθηκε ξανά ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ανακρίνεται από τις αρχές, καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο που αγνοείται στο Μεσολόγγι.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται καθαρά τα όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα που εξαφανίστηκε ο νεαρός. «Έχω κενά μνήμης, ξέρω ότι δεν με πιστεύετε, γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δεν θυμάμαι», φέρεται να επαναλαμβάνει διαρκώς ο 50χρονος κρεοπώλης στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ όμως τα στελέχη της Ασφάλειας εκτιμούν πως ο άνδρας γνωρίζει περισσότερα για την εξαφάνιση του 31χρονου και προσπαθούν να πείσουν τον 50χρονο να δώσει επιπλέον στοιχεία.

Οι αρχές προχώρησαν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο του 50χρονου και διαπίστωσαν ότι πριν συναντήσει τον 31χρονο τη βραδιά της εξαφάνισης είχαν επικοινωνήσει, με την κλήση να διαρκεί μόλις 12 δευτερόλεπτα.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον 31χρονο συνεχίστηκαν για πέμπτη ημέρα, σε μεγαλύτερη μάλιστα ακτίνα αυτή τη φορά, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του άνδρα.

Μεσολόγγι: Ποινή φυλάκισης για για παράνομη οπλοκατοχή στον 50χρονο

Ο 50χρονος είχε καταδικαστεί νωρίτερα σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για παράνομη οπλοκατοχή. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, όμως προσήχθη και πάλι, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για την τελευταία του συνάντηση με τον αγνοούμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA