Μενού
Έρευνα της Πυροσβεστικής
Έρευνα για τον εντοπισμό αγνοουμένου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για έκτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι με τον 50χρονο φίλο του και κρεοπώλη να αφήνεται ελεύθερος καθώς δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του OPEN, στο σημείο που φέρεται να άφησε ο 50χρονος τον 31χρονο στο Μεσολόγγι βρέθηκαν γάντια μίας χρήσης, γεγονός που περιπλέκει το μυστήριο με την εξαφάνιση του δευτέρου.

Οι αστυνομικές Αρχές, την ίδια ώρα, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα κινητά του 50χρονου, ενώ σύμφωνα με το Open στις έρευνες συμμετέχει το Λιμενικό Σώμα και η ΕΜΑΚ, και έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα. 

Μεσολόγγι: Δίνει νέα κατάθεση η μητέρα του 31χρονου

Άκαρπες είναι οι έρευνες των αρμόδιων φορέων για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο φίλο του και κρεοπώλη να επιμένει πως «έχει κενά μνήμης και ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα».

Οι έρευνες έχουν εστιάσει στον κόμβο που ενώνεται η Ιόνια Οδός με την παλαιά Εθνική Μεσολογγίου - Αντιρρίου, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν δύο κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη.

Στις έρευνες συμμετέχουν, παράλληλα, και μη επανδρωμένα αεροσκάφη της αερολέσχης ενώ η μητέρα του 31χρονου μεταφέρθηκε στην αστυνομία, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση - θρίλερ στο Μεσολόγγι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA