Μενού
ereuna-purosbestiki
Έρευνες της Πυροσβεστικής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς 15 ημέρες μετά κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί. Η οικογένεια του αγνοούμενου είναι πλέον σίγουρη πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και ζητά τη σορό. 

Η μητέρα του αγνοούμενου, με την απελπισία και την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπο και στον τόνο της φωνής της, ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια. Είναι βέβαιη πως ο 50χρονος κρεοπώλης γνωρίζει τη συνέβη στον γιο της και ζητάει να μιλήσει. 

Η έρευνα για εμπλοκή τεσσάρων ατόμων

Το τέλος της μαραθώνιας κατάθεσης του κρεοπώλη μετέτρεψε την προσαγωγή του σε σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να καλούν αμέσως μετά άλλα 4 άτομα να καταθέσουν.

Δύο άντρες και δύο γυναίκες που φαίνεται πως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα. Τέσσερα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζαν πολλά, ίσως είχαν απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα που είχαν προκύψει, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους.

Μεσολόγγι: Οι έξι αντιφάσεις που «καίνε» τον κρεοπώλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ήταν έξι οι αντιφάσεις που εντοπίστηκαν στα λεγόμενά του, μετά και την έρευνα των 14 ημερών για την εξαφάνιση. 

Αυτές είναι οι εξής:

  1. Ανέφερε ότι επέστρεψε απευθείας σπίτι τη νύχτα που, όπως ισχυρίστηκε, άφησε τον 31χρονο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, κάτι που, όμως, διαψεύδεται από κάμερες ασφαλείας.
  2. Δεν είχε αναφέρει ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση του κυνηγού.
  3. Υποστηρίζει ότι το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι, αλλά οι κεραίες δείχνουν πως ψεύδεται καθώς εντοπίστηκε το στίγμα του στο σημείο των ερευνών.
  4. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αλλά το διάστημα αυτό αντάλλασε τηλεφωνήματα και μηνύματα, τα οποία στη συνέχεια τα διέγραψε.
  5. Ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στον 31χρονο το βράδυ της εξαφάνισης και δεν έγινε το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ο 50χρονος.
  6. Από την άρση του απορρήτου προέκυψε ότι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο εκείνο το βράδυ για πολύ ώρα, χωρίς να μπορεί να δώσει εξηγήσεις.

Τα κενά μνήμης 

Μια σειρά από κενά μνήμης που επικαλέστηκε και ισχυρισμοί που διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδείς, έκαναν τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο Μεσολόγγι για την επίλυση του μυστηρίου να εστιάσουν και πάλι επάνω του.

Υποστηρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του νεαρού Μπάμπη και επιμένει πως έχει πει από την πρώτη στιγμή, όλη την αλήθεια. Η έρευνα όμως ανέδειξε μια σειρά από νέα στοιχεία, που ο ίδιος δεν είχε αναφέρει αν και όπως φαίνεται γνώριζε πολύ καλά. Ωστόσο ο 50χρονος δεν ομολόγησε, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και με δόλο και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

    Google News

    Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    BEST OF LIQUID MEDIA