Μενού
Νέα Σμύρνη: Η πολυκατοικία όπου ζούσε η οικογένεια
Νέα Σμύρνη: Η πολυκατοικία όπου ζούσε η οικογένεια | ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. 

Ο 18χρονος υποστήριξε ότι ήταν ατύχημα και πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει τον αδερφό του, παρά τους συχνούς και έντονους καβγάδες που είχαν μεταξύ τους. 

Απολογούμενος ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ: «δεν ήθελα να τον σκοτώσω, πιστέψτε με! Σας ικετεύω! Είμαι ράκος ψυχικά. Ζητώ από τον Θεό πρώτα συγγνώμη και μετά από εσάς». 

«Δεν είμαι ούτε στυγνός δολοφόνος, ούτε έχω προκαλέσει ποτέ κακό σε κανέναν», είπε στην ανακρίτρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. «Ακόμα υπεραγαπώ τον μικρότερο αδερφό μου και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έχει φύγει από τη ζωή. Νομίζω ότι ζει. Δεν διανοούμαι ότι υπαίτιος είμαι εγώ που άθελά μου τον σκότωσα», είπε. 

Μάρτυρες υπεράσπισης του 18χρονου

Η μητέρα, η γιαγιά και η σύντροφος του 18χρονου κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Η μητέρα των δύο αδελφών βρισκόταν επί 2 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και αποχώρησε, με τη βοήθεια συγγενών της, καθώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Η μητέρα των δύο αδελφών βρισκόταν επί 2 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και αποχώρησε, με τη βοήθεια συγγενών της, καθώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Γιατί προφυλακίστηκε 

Παρά τους ισχυρισμούς του αλλά και τις καταθέσεις της μητέρας, της γιαγιάς και της κοπέλας η ανακρίτρια πήρε την απόφαση προφυλάκισης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε το παρελθόν του 18χρονου όσο και το γεγονός ότι ήταν υπόδικος για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία. 

Ενήμερη η εισαγγελία για τα παιδιά

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η εισαγγελία Ανηλίκων ήταν ενήμερη για το προβληματικό περιβάλλον της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη και είχε οριστεί επιμελήτρια για να παρακολουθεί τον 16χρονο και τον 18χρονο. 

Ωστόσομ, η εισαγγελία είχε ενημερωθεί από την επιμελήτρια Ανηλίκων πως συχνά αντιμετώπιζε προβλήματα επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Στην ίδια παρέα με την νεκρή 16χρονη από τον Βύρωνα; 

Την ίδια στιγμή, μία σημαντική πληροφορία παρουσιάστηκε από το MEGA και τον αστυνομικό συντάκτη της εκπομπής «Live News» Βασίλη Λαμπρόπουλο για τα δύο αδέλφια από τη Νέα Σμύρνη. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην συγκεκριμένη εκπομπή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος φέρονται να ήταν στην ίδια παρέα με την 16χρονη κοπέλα που πέθανε από «κοκτέιλ» ναρκωτικών στον Βύρωνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA