Μενού
korinthia.jpg
Το σημείο όπου διέμενε η οικογένεια παλαιοχριστιανών. | ΑΝΤ!/Glomex
  • Α-
  • Α+

Νέα τοποθέτηση από τη μητέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», η οποία παραμένει άφαντη - μαζί με τα παιδιά της - εδώ και μέρες.

Η γυναίκα προχώρησε σε δήλωση στο Mega, δηλώνοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα το μεμπτό και δεν αληθεύουν τα όσα ακούγονται για την οικογένειά της.

«Σκοπός μου είναι προστατεύσω την οικογένειά μου, προκειμένου να βρούμε τόσο εμείς και κυρίως τα παιδιά μας την ηρεμία μας» επεσήμανε η μητέρα. 

«Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί, ποτέ, σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Δεν έχω καμία σχέση ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου, με όσα μας καταλογίζονται και τα όσα ακούγονται όλες αυτές τις μέρες» είπε σε άλλο σημείο.

«Είμαστε όλοι μία γροθιά» κατέληξε, αναφερόμενη στην οικογένεια.

Σημειώνεται πως 45χρονος «παλαιοχριστιανός» και η σύζυγός του είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα. 

Η ΕΛ.ΑΣ. μέσω της εκπροσώπου της, Κωνσταντίας Δημογλίδου, εξήγησε πως «τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο». 

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας. Δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές» συμπλήρωσε η κα Δημογλίδου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA