Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με έναν άνδρα να προσπαθεί να κακοποιήσει σεξουαλικά μία γυναίκα στα Εξάρχεια, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, με τις Αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο, που αποπειράθηκε να βιάσει τρεις γυναίκες τις τελευταίες ημέρες.

Η απόπειρα βιασμού, η οποία σημειώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, καταγράφηκε σε βίντεο και έλαβε χώρα δύο ημέρες (16/11) πριν τις επιθέσεις του άνδρα, που αναζητείται τόσο από τους κατοίκους της περιοχής όσο και από την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Mega, το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης στα Εξάρχεια φέρεται να είναι γιατρός και δέχθηκε την επίθεση σε ασανσέρ πολυκατοικίας. Η νεαρή γυναίκα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσε ο γιατρός με τον οποίο συνεργάζονται, και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή.

Εξάρχεια: Πώς έκανε την επίθεση ο άνδρας

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Mega φαίνεται ο άνδρας να φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματα των προηγούμενων ημερών, αλλά διαφορετικό μπουφάν και να βρίσκεται στην είσοδο ης πολυκατοικίας και να περιφέρεται.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον νεαρό να τρέπεται σε φυγή.

Εξάρχεια: Τρόμος από τις τρεις απόπειρες βιασμού

 

Τρεις επιθέσεις σε δύο γυναίκες και μία ανήλικη πραγματοποίησε άνδρας τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων. Στις 19 και στις 20 Νοεμβρίου, ο δράστης επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 29χρονη, μία 27χρονη και μία 13χρονη. 

Η πρώτη επίθεση έγινε την 19η Νοεμβρίου στην οδό Βαλτετσίου, όταν η γυναίκα ανέβαινε σκάλες και ο άνδρας την έπιασε από τη μέση προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της. Η γυναίκα φώναξε με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. 

Επίσης, στις 20 Νοεμβρίου γυναίκα κατήγγειλε επίθεση στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την έριξε στο έδαφος της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Στο σημείο πήγαν περίοικοι και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

Την ίδια ημέρα, ακόμη μία γυναίκα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα πως της επιτέθηκαν στην Ζωοδόχου Πηγής. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας αποπειράθηκε να την ακινητοποιήσει κλείνοντας της και το στόμα αλλά η ίδια απελευθερώθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.