Μενού
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ρωτήθηκε να σχολιάσει ξανά τις ομοφοβικές του δηλώσεις σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη που προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

«Το θέμα Κασσελάκη για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση. Δεν με ενδιαφέρει πλέον. Και αυτά που είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοικτός και έχω πολλούς φίλους. Και γουστάρω κιόλας, μαρέσει» είπε ο Δήμαρχος Βόλου και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα με δουν ή αν θα με κρίνουν. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα. Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι και τη συνέχεια αυτού γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά. Για να μην τρελαθούμε, γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια. Δεν θα μας περάσετε την άποψή σας.

Είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύει το γυναικείο φύλο. Πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Και δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο. Δέχομαι όμως και αυτήν την μερίδα των αντρών. Δικαίωμά τους η προσωπική ζωή του καθένα. Αλλά σταματήστε το».

Καταλήγοντας για το επίμαχο ζήτημα, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

«Το σωστό ήταν να έλεγα ότι ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Το είπα με άλλο τρόπο αλλά όχι ότι είμαι ρατσιστής ή ομοφοβικός. Αν είναι μάγκες, ας κάνουν μία πανελλαδική δημοσκόπηση να δουν ποιοι συμφωνούν με την άποψή μου.

«Απαραίτητο το χαστούκι»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και για το περιστατικό με το χαστούκι που έριξε σε δημότη του Βόλου.

Αυτό που έγινε με το χαστούκι μπορεί να μου κόστισε 1-2 μονάδες. Σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε και λογικό είναι. Προβάλατε αυτό αλλά όχι ότι με το χαστούκι άνοιξε ο δρόμος και εξυπηρετήθηκε ο κόσμος που ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, στο φαρμακείο και κάποια ακραία στοιχεία εμπόδιζαν ένα έργο άμεσης ανάγκης. Ακραίο αλλά κρίθηκε απαραίτητο».

«Λάθος η Εισαγγελέας»

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε και για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι «νομίζω ότι έχει κάνει λάθος».

«Όσο για την εισαγγελέα, της έστειλα επιστολή. Νομίζω ότι έχει κάνει λάθος. Η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί ίσο προς ίσο όχι με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA