Μενού
BlueHorizon
Το πλοίο Blue Horizon | YouTube
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Ενώ αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως ο άτυχος άνδρας έπεσε μόνος του στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Στο βίντεο, που αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, φαίνεται ξεκάθαρα ο 36χρονος να επιχειρεί να ανέβει τον καταπέλτη του Blue Horizon και ενώ το πλοίο έχει λύσει κάβους, περπατάει πάνω σε αυτόν και κατευθύνεται προς το εσωτερικό του γκαράζ. Εκείνη την ώρα, δυο μέλη του πληρώματος του κλείνουν τον δρόμο και ένας τον σπρώχνει προς τα έξω.

Ο νεαρός άνδρας προσπαθεί να μπει μέσα, οι δυο άνδρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια, αλληλοσπρώχνονται την ώρα που ο καταπέλτης συνεχίζει και ανεβαίνει, μέχρι που κάποια στιγμή και κάπου ανάμεσα στις σπρωξιές, ο 36χρονος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα!

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή προκειμένου να γίνουν τέσσερις συλλήψεις. Πρόκειται για τα τα δυο μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη, τον καπετάνιο και τον αξιωματικό καταστρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από μέλη του πληρώματος, επιβάτες και όσους ήταν στον προβλήτα τη στιγμή εκείνη.

Θα εξεταστούν τα βίντεο που κυκλοφορούν σε sites και social media! Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» ήταν η εξής: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA