Μια 52χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο της Μάνδρας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται την ΕΛΑΣ, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:20 το πρωί, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε η 52χρονη.
Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ο Ευαγγέλης Ζάππας, το όραμα των Ολυμπιακών Αγώνων και η μακάβρια τελευταία επιθυμία του
- Το παράπονο του Ευριπίδη, ο λόγος που έφυγε ο Γκλέτσος και η άβολη αλήθεια του Βελόπουλου
- Εξερράγη πύραυλος της SpaceX του Έλον Μασκ: Συγκλονιστικές εικόνες
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.