Μενού
kakokairia-vroxi
Κακοκαιρία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Χαλάει ο καιρός στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένονται βροχές και πιθανές τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, αρχής γενομένης από απόψε, ενώ δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο κύμα κακοκαιρίας.

Αντ' αυτού πρόκειται, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, για διαδοχικά μικρά συστήματα που θα δίνουν βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα επόμενα 24ωρα.

Ο καιρός από τις επόμενες ώρες

Απόψε, στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ αναμένεται και εισβολή αφρικανικής σκόνης σε διάφορες περιοχές τις επόμενες ημέρες.

Τις επόμενες ημέρες το σκηνικό του καιρού δεν θα αλλάξει, με τα φαινόμενα να εμφανίζονται τοπικά στη χώρα, ενώ στην Αττική αναμένονται βροχές την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία, απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τμήματα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά και δευτερευόντως σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA