Μενού
palaioxristianos
Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός | ANT1 / Glomex
  • Α-
  • Α+

Στην καταγγελία πως αστυνομικός απείλησε τον γιο του μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, προχώρησε ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

«Ο Θεός είναι μεγάλος και ο κόσμος μικρός. Ένα πουλάκι μου μαρτύρησε πως τον έχουν "αλαμπρατσέτα" μέχρι και στην τουαλέτα να πάει και ένας αστυνομικός τον απείλησε ότι αν επιχειρήσει να το σκάσει θα τον πυροβολήσει. Για αυτό τον αστυνομικό θα γίνει κάποια ΕΔΕ», είπε στον ALPHA. 

«Συνοδός άκουσε τον αστυνομικό να απειλεί τον γιο μου, αν τυχόν και δραπετεύσει θα τον πυροβολήσει», ισχυρίστηκε. Ο ίδιος είπε πως κατάφερε να μιλήσει με τον γιο του, «δεν ήθελα να τον φοβίσω και δεν του είπα για το περιστατικό με τον αστυνομικό». 

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως «δεν υπάρχει περίπτωση ένας αστυνομικός να πει σε ένα παιδάκι "θα σε πυροβολήσω". Αυτά είναι αηδίες και ξεράσματα. Ανοησίες που λέγονται και πέρασαν στον πατέρα με τον λάθος τρόπο στο λάθος σημείο. 

Όσο για το πότε θα δει τον γιο του, ο κ. Μπαλάσκας είπε πως στο Παίδων υπάρχει διακριτική φύλαξη και πως ο εισαγγελέας έχει δώσει ρητή εντολή να μην δει ο «παλαιοχριστιανός» το παιδί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA