Μενού
Ομάδα ΔΡΑΣΗ
Αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  • Α-
  • Α+

Εμπλεκομένους στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών ψάχνουν οι αστυνομικές Αρχές και πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να καταλήξουν εάν οι δύο εγκληματικές οργανώσεις συνδέονται.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ εξετάζει τον ρόλο ενός 55χρονου στα κυκλώματα μαστροπείας ανηλίκων, ο οποίος θεωρείται πως είχε κομβικό ρόλο στις δύο εγκληματικές οργανώσεις, η μία εκ των οποίων εξαρθρώθηκε στον Κολωνό.

Ο 55χρονος είχε συλληφθεί για συμμετοχή στο παλαιότερο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό και θεωρούνταν από τις Αρχές ως σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και εκβίαση.

Σύμφωνα με τον Alpha, στο νέο κύκλωμα μαστροπείας φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού με τις ανήλικες και να τις πλήρωνε με τατουάζ. Από το 2021 είχε πραγματοποιήσει δύο ραντεβού και σ' ένα από αυτό, το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών.

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Νέες, συγκλονιστικές μαρτυρίες

Την ίδια ώρα στο Mega, μίλησε η μητέρα μίας ανήλικης, που είχε πέσει θύμα του κυκλώματος μαστροπείας καθώς και μία ανήλικη, η οποία περιέγραψε τη σχέση της με ορισμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπως τη φερόμενη ως «εγκέφαλο».

«Με πήρε η μαμά μίας κοπέλας που είχε γνωρίσει η κόρη μου και έκανε παρέα. Με πήρε η μαμά της και μου είπε πως κορίτσια έχουν πρόβλημα. Εγώ ξεκίνησαν να ψάχνω γιατί έβλεπα την κόρη νου συνέχεια νευριασμένη» είπε αρχικά η μητέρα μίας 17χρονης.

«Ήταν πολύ άγρια, δεν ήθελε να με ακούσει, ούτε μαμά δεν με φώναζε.  Είχε νευρά με ό,τι και να έλεγα. Τώρα έχει σταματήσει να πηγαίνει σχολείο από όταν έμπλεξε με τα κορίτσια. Είχε απουσίες πολλές και μου είπε πως δεν θα περάσει και να το κόψει» συνέχισε για τη συμπεριφορά της κόρης της.

«Όταν κατάλαβα τι έγινε άρχισα να το ψάχνω. Ήμουν νάμα δίπλα της. Δεν θυμάμαι εάν μου είχε πει για ναρκωτικά. Εάν έχει συμβεί θα μου το έλεγε. Το μόνο που μου είπε ήταν πως μόνο καπνίζει» πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

«Ακόμη και 2 ευρώ να είχε την ρωτούσα από πού τα βρήκε. Τώρα είναι πολύ καλά, είναι σπίτι μαζί μου. Μου λέει πως έχει κόψει και δεν ξέρει τι κάνουν τα άλλα κορίτσια» κατέληξε για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

«Είχαμε γνωριστεί με την κοπέλα αυτή σε ένα κλαμπ. Ήμασταν στο ίδιο τραπέζι. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Στην αρχή όλα ήταν ωραία. Δεν έδειχνε να έχει σχέσεις με τέτοια πράγματα. Με ραντεβού με άνδρες.  Αυτή μια μέρα με ρώτησε και εμένα και μία άλλη φίλη μου που ήταν μαζί μου αν θέλουμε λεφτά. Μας είπε ‘’θέλετε λεφτά;’’. Είπαμε πως θέλουμε και μας πήγε σε έναν κύριο» σημείωσε ένα από τα ανήλικα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA