Ένα πρωτοφανές περιστατικό βγήκε στη δημοσιότητα με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας εθελοντής πυροσβέστης κατήγγειλε ότι ενώ μπήκε στο λεωφορείο 509 στην Κηφισιά, το πρωί του Σαββάτου (19/10), ο οδηγός τού είπε να κατέβει αμέσως - αφού ακύρωσε και την κάρτα του πρώτα- διότι οι αρβύλες που φορούσε «θα έκαναν ζημιά στο πάτωμα του λεωφορείου».
Όπως ανέφερε ο νεαρός επιβάτης, ρώτησε τον οδηγό για ποιο λόγο πρέπει να κατέβει και στη συνέχεια, αφού κατέβηκε, πήρε τον ΟΑΣΑ τηλέφωνο για να καταγγείλλει το περιστατικό.
Ερωτηθείς για ποιο λόγο κατέβηκε, ο επιβάτης απάντησε πως παρότι έδειξε και την στολή του εθελοντή πυροσβέστη στον οδηγό, «πάγωσε» και κατέβηκε από το όχημα.
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Κοντά στην αυλαία της υπόθεσης - Ποιοι αποπροσανατόλισαν την έρευνα
- Ανεστίδης: «Προϊόν μονταζ» χαρακτηρίζει το βίντεο με τις βρισιές στον Μητσοτάκη
- H πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας για αγορά και ενοικίαση κατοικίας βρίσκεται στην Αττική
- Ελευθερία Βιδάκη: Η «μάχη» της πρωταγωνίστριας του Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα, που έδωσε τέλος στη ζωή της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.