Με κεντρικό σύνθημα «Συνεχίζουμε τον αγώνα. Συλλογικές Συμβάσεις και αυξήσεις στους μισθούς. Δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» και ομιλίες βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Το σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» δεσπόζει στην οδό Πανεπιστημίου, καθώς νωρίτερα μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών το δημιούργησαν, καλώντας σε συνέχιση του αγώνα.
Διαβάστε ακόμη: Γενική απεργία σήμερα Τετάρτη 9 Απριλίου: Ποιοι απεργούν και πώς λειτουργούν τα ΜΜΜ
Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιούν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπως επίσης και άλλα σωματεία εργαζομένων σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας.



- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.